5 ago 2008, 7:31

Секунда 

  Poesía » De amor
536 0 2
За секунда всичко свършва,
в един очернен миг,
а болката прокрадва се тепърва,
нечакаща дори да чуе твоя вик.

За секунда и изчезва
този, който за тебе бе вселена,
превръща целия ти живот в бездна,
от цел, от смисъл изцедена.

Секунда само. Никой не попита
дали му каза всичко, което трябваше да знае,
дали, в онези ваши моменти скрити,
все още нещо за споделяне не е останало.

И никой не казва как ще е после,
с какво се запълват пропасти огромни,
как в сърцето до края вместо душа ще го носиш,
а други ще ти казват, че той е купчина спомени...

03.08.2008 г.
гр. Пловдив


На Марина, Таня и сестра ми, и на тези, които изгубиха...

© Събина Брайчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??