14 feb 2013, 17:06

Секундите на времето 

  Poesía » De amor
823 0 6

Секундите на времето мъгливо
с душата ми преплиташе любов.
Приличах на затворено ветрило
с наопаки изписан благослов...

 

на не една картина разнолика,
скицираща душата ми във транс.
Листенцата на плахата иглика,
по пръстите ми обич и... аванс -

 

за музиката на живота страшен,
какво по-страшно от живян живот
със безнадежден порив - прашен...
и всеки път... с погрешен код.

Mili

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??