Секундите на времето мъгливо
с душата ми преплиташе любов.
Приличах на затворено ветрило
с наопаки изписан благослов...
на не една картина разнолика,
скицираща душата ми във транс.
Листенцата на плахата иглика,
по пръстите ми обич и... аванс -
за музиката на живота страшен,
какво по-страшно от живян живот
със безнадежден порив - прашен...
и всеки път... с погрешен код.
Mili
© Милена Христова Все права защищены