14 feb 2012, 11:03

Семейство 

  Poesía » Otra
538 0 0

Безсилие, облечено в ярост.

Викаща самота.

Човечност в дрипи.

Босонога топлина.

Сянка на любов.

Сляпо сърце.

Семейство от врагове.

Машина за болка.

© Антония Спирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??