Feb 14, 2012, 11:03 AM

Семейство 

  Poetry » Other
533 0 0

Безсилие, облечено в ярост.

Викаща самота.

Човечност в дрипи.

Босонога топлина.

Сянка на любов.

Сляпо сърце.

Семейство от врагове.

Машина за болка.

© Антония Спирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??