5 abr 2017, 1:36  

Сенки от миналото 

  Poesía » Versos blancos, Otra
1618 5 8

Отвъд времената, далече, далече
в безсънните нощи те идват при мен,
когато навън завалят дъждовете,
когато навън зафучат ветровете,
тогава прегръщам ги с много любов
и в миг празнината в сърцето изчезва –
непрежалими, обичани, мои
сенки от миналото.
Те идват при мен,
те идват при мен.

© Ник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??