Apr 5, 2017, 1:36 AM  

Сенки от миналото 

  Poetry » White poetry, Other
1619 5 8

Отвъд времената, далече, далече
в безсънните нощи те идват при мен,
когато навън завалят дъждовете,
когато навън зафучат ветровете,
тогава прегръщам ги с много любов
и в миг празнината в сърцето изчезва –
непрежалими, обичани, мои
сенки от миналото.
Те идват при мен,
те идват при мен.

© Ник All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??