13 ene 2007, 17:32

Сенки от спомени 

  Poesía
469 0 2

Сенки от спомени
витаят край мен.
Носят ми
радост и тъга
за добро или зло.
Картините им
ясни, запечатани
са в мен.
Ароматите омайни
пак понасят се
край мен.
Усещанията странни
пробождат ме със
същата си сила.
Емоцията само
тлее и различна
е в тоз момент.
Времето лети,
а ние не ще
бъдем същите.
Или ... ще бъдем,
но не така
първични.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??