1 sept 2012, 23:53  

Септември 

  Poesía » Otra
1111 0 0

Септември

 

Есенно тихо. Септември.

Галещо нашепват

в клоните слънцеслучвания.

С намигваща усмивка

лятото си тръгва, с мъничко тъга

и късче топлина обич откраднало.

 

Есенно тихо и цветно е.

Вятърът танцува

с огъня, ласкаво му разказва

онази история за отиващото си лято,

за старата китара и сандъка с мечти.

За сълзата, събрала нежността

и късчето любов на онези двамата,

носещи дъха на лятото.

 

©Ванко Николов(Starkmaster ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??