5 ago 2015, 10:29  

Сервилността на Божидар Димитров 

  Poesía » Civil
270 0 0

След като Бойко се окъпе

с чудотворната вода -

възход за България ще настъпи

според пророчество на Ванга*.

Професоре, как не ви е срам

тъй да сервилничите там!?

 

*Думите са на Божидар Димитров, става въпрос за чудотворната вода в Плиска

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??