5 авг. 2015 г., 10:29  

Сервилността на Божидар Димитров 

  Поэзия » Гражданская
268 0 0

След като Бойко се окъпе

с чудотворната вода -

възход за България ще настъпи

според пророчество на Ванга*.

Професоре, как не ви е срам

тъй да сервилничите там!?

 

*Думите са на Божидар Димитров, става въпрос за чудотворната вода в Плиска

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??