2 oct 2011, 13:02

Сестра 

  Poesía » Otra
717 0 2

В добро и в зло – тя винаги е до мен,

а днес в този труден за нея момент

аз не мога с нищо да ù помогна –

сърцето ù храбро сега ще трогна?

Аз имам сили, но не знам с какво мога

да прекъсна това страшно зло, за Бога!

Да спася душата мила, лицето да се смее,

усмивката ù пак някогашна да изгрее.

Боже, помагай на хората когато са в беда,

не оставяй без закрила човек върху леда.

Дали се справя? Мисълта към нея ме отвлича...

Сестрата е жената, която най-много обичам.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Вьпреки някой правописни неточности, това ме накара да настрьхна.Поздравления!
  • Това някакъв майтап ли е?Ясно!Сайта е станал за световна поезия, в оригинал.
Propuestas
: ??:??