В добро и в зло – тя винаги е до мен,
а днес в този труден за нея момент
аз не мога с нищо да ù помогна –
сърцето ù храбро сега ще трогна?
Аз имам сили, но не знам с какво мога
да прекъсна това страшно зло, за Бога!
Да спася душата мила, лицето да се смее,
усмивката ù пак някогашна да изгрее.
Боже, помагай на хората когато са в беда,
не оставяй без закрила човек върху леда.
Дали се справя? Мисълта към нея ме отвлича...
Сестрата е жената, която най-много обичам.
© Никица Христов All rights reserved.