31 may 2007, 20:23

Сестри 

  Poesía
465 0 2
Сестри

С роса от блеснали искри
поръси вятърът лицето ми.
С водата вече сме сестри,
прелива извор от сърцето.
Отпивам глътка животворна
от любовта ти искрена и нежна.
Забравям да съм непокорна.
Пред вечността ти поглед свеждам.

© Величка Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??