30 jun 2017, 17:38  

Северна звезда 

  Poesía » De amor, Del paisaje
445 0 0

Красива е като северна звезда,
посочваща напред пътя към дома.

Очите ѝ са две такива звезди.
Съзвездие вътре дълбоко блести.

 

Самата тя сякаш студена луна,
светеща със яркост високо сама.

Искам да съм като тъмната вода,
мене да докосваш с твойта светлина.

© Никола Станиславов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??