Jun 30, 2017, 5:38 PM  

Северна звезда 

  Poetry » Love, Landscape
420 0 0

Красива е като северна звезда,
посочваща напред пътя към дома.

Очите ѝ са две такива звезди.
Съзвездие вътре дълбоко блести.

 

Самата тя сякаш студена луна,
светеща със яркост високо сама.

Искам да съм като тъмната вода,
мене да докосваш с твойта светлина.

© Никола Станиславов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??