5 feb 2006, 15:23

Сезони 

  Poesía
770 0 1

Като пролет си –

разцъфват

в мен

чувствата красиви.

Светло и

красиво е...

Птици

пеят

щастливи.

Като лято си –

изгаряш ме

с поглед

лъчист.

В небесата

летя

от възторг.

Просторът

е ведър и

чист.

Като есен си –

съня ми

обагряш

във злато.

В сърцето ми

зреят,

наливат се

тонове от

чувства

светли - 

изобилно,

богато.

Като зима си –

бяла и тиха,

и кротка

със мен.

Обичам те!

Обожавам те!

На твоята

магия аз

съм

в плен!

© Валентин Кабакчиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Присъединявам се към Мария.(6) Много нежност и чистота излъчват тези стихове!
Propuestas
: ??:??