10 may 2013, 11:36

Сезони 

  Poesía » De amor
529 0 3

Довиждане, каза ми ти

и бавно гръб обърна.

Погледна ме с тъжни очи

и след това си тръгна.

 

За чужбина ти замина,

от тогава изминаха много дни.

Вече втора зима

 далеч от мен си ти.

 

Дойдоха и птиците от юг,

но ти със тях не се върна.

Силно желая да си тук

и с радост да те прегърна.

 

Стоплиха ме летните дни,

тревата превърна се в слама.

Разтичат се моите сълзи,

вест да се върнеш, няма.

 

Есенният вятър обрули листата,

но теб до мен не довя.

Празна е без теб душата,

аз съм сам сама.

 

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??