12 oct 2024, 9:39

Сезоника 

  Poesía » Epigramas
64 0 0

Вече захладя,

ще се зазимя,

пуснах си коса,

нокти и брада.

Чувствам се гарсон,

даже и персон.

© Стефан Василкин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??