9 ago 2017, 22:12

Сгушена в мен 

  Poesía » De amor
521 3 4

Все още ти си единствената.

Моя мила, моя бяла гълъбица.

Ти докосваш моята душа.

Ти лекуваш всяка моя болка и тъга.

Мое момиче колко е хубаво

да усещам дъха ти

сгушена в мен.

И когато докоснат те

лъчите на слънцето изгряващо

сънено да кажеш

"Обичам те, мое момче!"

Колко нежно е косите ти

копринени, като вълни на море

разпилени върху голата ми гръд!

Колко изкушаващо е – давя се

за кой ли път.

И хващам се като удавник

в блясъка на твойте очи.

И знам – там не ще открия лъжи! 

Едни твои очи –цял свят от мои мечти!

И утрото те заварва все така

сгушена в мен- в топлота

и свобода огряваш

новия ден!

© Давид Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??