13 jul 2017, 10:37

Сгъстяване 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
540 0 3

Сгъстяване

 

Става нещо.
В тялото душата се сгъстява.
Плътна и нелека.
Разпада ли се, или сега строи се?
Ако в черна дупка се е свила,
ти ще я спасиш ли?

© А.А. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??