Jul 13, 2017, 10:37 AM

Сгъстяване 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
539 0 3

Сгъстяване

 

Става нещо.
В тялото душата се сгъстява.
Плътна и нелека.
Разпада ли се, или сега строи се?
Ако в черна дупка се е свила,
ти ще я спасиш ли?

© А.А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??