13.07.2017 г., 10:37 ч.

Сгъстяване 

  Поезия » Философска, Свободен стих
493 0 3

Сгъстяване

 

Става нещо.
В тялото душата се сгъстява.
Плътна и нелека.
Разпада ли се, или сега строи се?
Ако в черна дупка се е свила,
ти ще я спасиш ли?

© А.А. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??