29 ene 2019, 13:52

Шах на царицата 

  Poesía » Formas orientales
1154 1 2

усещане за брекзит
адаптерът ми даде на късо
Вагнер

© Таня Чардакова Todos los derechos reservados

С усмивки и поздрави за членовете на шахклуб  "Оборище" - Панагюрище !

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??