Jan 29, 2019, 1:52 PM

Шах на царицата 

  Poetry » East forms
1145 1 2

усещане за брекзит
адаптерът ми даде на късо
Вагнер

© Таня Чардакова All rights reserved.

С усмивки и поздрави за членовете на шахклуб  "Оборище" - Панагюрище !

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??