29.01.2019 г., 13:52 ч.

Шах на царицата 

  Поезия » Източни форми
1150 1 2

усещане за брекзит
адаптерът ми даде на късо
Вагнер

© Таня Чардакова Всички права запазени

С усмивки и поздрави за членовете на шахклуб  "Оборище" - Панагюрище !

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??