Когато доброволно дам си свободата,
оставила Подлеца да сее в мен лъжа.
Далеч от Светлината, част съм от тълпата
на множества продали своята душа.
Когато доброволно предавам свободата,
дарена от Христос чрез святата Му кръв.
Покварата превзема сърцето ми с разврата,
поробена невиждам, как станала съм стръв.
Когато доброволно дам си свободата
все по-далечен става вечния Съпруг.
Всеки следващ избор е плод от тъмнината
щом не осъзная, че принадлежа на друг.
© Мария Todos los derechos reservados