29 июл. 2022 г., 16:55

Шанс 

  Поэзия
234 0 3

Когато доброволно дам си свободата,

оставила Подлеца да сее в мен лъжа.

Далеч от Светлината, част съм от тълпата

на множества продали своята душа.

 

Когато доброволно предавам свободата,

дарена от Христос чрез святата Му кръв.

Покварата превзема сърцето ми с разврата,

поробена невиждам, как станала съм стръв.

 

Когато доброволно дам си свободата

все по-далечен става вечния Съпруг.

Всеки следващ избор е плод от тъмнината

щом не осъзная, че принадлежа на друг.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??