12 sept 2017, 22:08

Стъпвай леко 

  Poesía » Verso libre
502 0 6

Стъпвай леко..

бавничко..

не предизвиквай чувствата ми..

не ставам за купуване

..просто ме обичай..

не човъркай в стари рани..

не прави от нищо

драми..

 

може пък да те харесам

..НО ТЕ ИСКАМ БЕЗ ЧЕРВИЛО

И СЪС СТАРАТА ТИ НОЩНИЦА..

 

Ще се видим може би..

..по лопатата ща ме познаеш..

..лопата закопала

болезненото минало..

 

ще те чакам там на гарата ..

.. на перона напоен със сълзи..

от раздели..

.. или на моста на влюбенете

.. с ръждясалото катинарче

.. във ръка..

ще те чакам ..

дано не дойде буря, че

от там да се подхлъзна..

 

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??