12 сент. 2017 г., 22:08

Стъпвай леко 

  Поэзия » Свободный стих
501 0 6

Стъпвай леко..

бавничко..

не предизвиквай чувствата ми..

не ставам за купуване

..просто ме обичай..

не човъркай в стари рани..

не прави от нищо

драми..

 

може пък да те харесам

..НО ТЕ ИСКАМ БЕЗ ЧЕРВИЛО

И СЪС СТАРАТА ТИ НОЩНИЦА..

 

Ще се видим може би..

..по лопатата ща ме познаеш..

..лопата закопала

болезненото минало..

 

ще те чакам там на гарата ..

.. на перона напоен със сълзи..

от раздели..

.. или на моста на влюбенете

.. с ръждясалото катинарче

.. във ръка..

ще те чакам ..

дано не дойде буря, че

от там да се подхлъзна..

 

© Христо Манчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??