16 nov 2021, 20:35

Шега 

  Poesía » De amor
478 0 1

Сянката ти се е скрила в сляпата ми точка.
Очите ми са зяпнали зеници, 
чакат да се впият, хапят и разкъсват.
Не чувам стъпките ти, тук ли си,
или това е някаква шега на Хадес?
Всички знаете, че ще се обърна, 
щом просветне отвора на пещерата.
Ще те видя и ще се стопиш във мрака.

© Малката Мис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??