16.11.2021 г., 20:35 ч.

Шега 

  Поезия » Любовна
477 0 1

Сянката ти се е скрила в сляпата ми точка.
Очите ми са зяпнали зеници, 
чакат да се впият, хапят и разкъсват.
Не чувам стъпките ти, тук ли си,
или това е някаква шега на Хадес?
Всички знаете, че ще се обърна, 
щом просветне отвора на пещерата.
Ще те видя и ще се стопиш във мрака.

© Малката Мис Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Достатъчен е един слънчев лъч, за да разсее много сенки »

37 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??