27 feb 2024, 7:18

Шепа плява 

  Poesía
188 6 19

На вятъра обречени мечтите си даряваме
и вярваме, че вечно с тях ще оживяваме.
А вироглав, бездомен и безумно палав
животът безпощаден ни помита като хала
и като пилци ден след ден ни разпилява...


Накрай на пътя какво ли в шепите остава?
Неизживяните мечти - недовършана плява,
и спомени за блянове неизбленувани,
и две ръце, превърнали в юмруци шепите
изстинали, останали недоцелувани...

© П Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??