7 mar 2018, 13:07

Шепни ми тихо 

  Poesía » De amor, Verso libre
376 1 2

                                                                 Шепни ми тихо

 

Шепни ми тихо, тихичко

искам да оставя моите очи.

Да те гледам и да тръпна

от моята безумна любов.

Да усетиш как вибрират

моите чувства и обич,

обсебили снагата и сърцето ми

 и сластта докосва твоята душа

повтаряйки“ Обичм те „

Догарям в този любовен огън

и с радост дишам морският въздух.

Нежно ме обливат твоите чувства

гори в мене мъжката ти същност,

разгръща прегръдка любовна.

Твоето рамо приема силата на

моята снага.

Да ! Обичам те! Желая те !

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??