7.03.2018 г., 13:07 ч.

Шепни ми тихо 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
343 1 2

                                                                 Шепни ми тихо

 

Шепни ми тихо, тихичко

искам да оставя моите очи.

Да те гледам и да тръпна

от моята безумна любов.

Да усетиш как вибрират

моите чувства и обич,

обсебили снагата и сърцето ми

 и сластта докосва твоята душа

повтаряйки“ Обичм те „

Догарям в този любовен огън

и с радост дишам морският въздух.

Нежно ме обливат твоите чувства

гори в мене мъжката ти същност,

разгръща прегръдка любовна.

Твоето рамо приема силата на

моята снага.

Да ! Обичам те! Желая те !

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??