8 feb 2009, 21:15

Шепот 

  Poesía
594 0 6

                   ШЕПОТ

 

 

В огъня на вечността ще изгоря,

но ще сгрея устните ти слепи.

На мрамора оставаш дъщеря,

                   даряваш ме със немия си шепот.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??