19 ago 2020, 21:12

Шест без пет 

  Poesía » Del paisaje, Filosófica
626 1 1

Минута преди изгрев

Когато

Умът е толкоз уморен

Когато

Чувството за “себе си” умре

Когато

Оставам само "биване"

Тогава

Раждам се за втори път

Тогава

Виждам най-ясно света

Тогава.

© Доротея Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??