19.08.2020 г., 21:12 ч.

Шест без пет 

  Поезия » Пейзажна, Философска
632 1 1

Минута преди изгрев

Когато

Умът е толкоз уморен

Когато

Чувството за “себе си” умре

Когато

Оставам само "биване"

Тогава

Раждам се за втори път

Тогава

Виждам най-ясно света

Тогава.

© Доротея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??