Aug 19, 2020, 9:12 PM

Шест без пет 

  Poetry » Landscape, Phylosophy
634 1 1

Минута преди изгрев

Когато

Умът е толкоз уморен

Когато

Чувството за “себе си” умре

Когато

Оставам само "биване"

Тогава

Раждам се за втори път

Тогава

Виждам най-ясно света

Тогава.

© Доротея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??