22 jul 2010, 16:29

Шесто чувство 

  Poesía » Formas orientales
780 0 28

 

Небето топло,

разлято в ръцете ти –

моят брод към теб.

 

***

Открих себе си,

потънах в очите ти –

молитва без глас.

 

***

Няма да плача,

ще те сънувам цветно,

ти ще ми шепнеш.

 

***

С перце ме гали

синевата небесна -

стихове пише.

 

***

Ти ли си, мили,

в гънката на сърцето!

Рисуваш небе!

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??