10 abr 2019, 11:27

Щастие 

  Poesía » De amor
271 0 0

Обичам всеки сантиметър от теб.

Всеки един твой жест или усмивка.

Обичам всичките ти настроения.

Всички емоции и изречени думи.

Обичам всичко в теб.

Всичко, което ми даваш.

Толкова пъстро и лудо.

Достатъчно да ме прави щастлива цял живот.

© Мария Величкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??