Apr 10, 2019, 11:27 AM

Щастие 

  Poetry » Love
365 0 0

Обичам всеки сантиметър от теб.

Всеки един твой жест или усмивка.

Обичам всичките ти настроения.

Всички емоции и изречени думи.

Обичам всичко в теб.

Всичко, което ми даваш.

Толкова пъстро и лудо.

Достатъчно да ме прави щастлива цял живот.

© Мария Величкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??