10.04.2019 г., 11:27 ч.

Щастие 

  Поезия » Любовна
270 0 0

Обичам всеки сантиметър от теб.

Всеки един твой жест или усмивка.

Обичам всичките ти настроения.

Всички емоции и изречени думи.

Обичам всичко в теб.

Всичко, което ми даваш.

Толкова пъстро и лудо.

Достатъчно да ме прави щастлива цял живот.

© Мария Величкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??