6 nov 2006, 15:07

Щастие 

  Poesía
608 0 4
Рай от обич
и топлина
пленява моята
душа.

Градина от
нежност и
красота обагря
моята мечта.

Рай и градина
като дом и природа
дават сили и мир
на живота ми.

Само ако има
рай и градина
бих била
истински щастлива!

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??