Nov 6, 2006, 3:07 PM

Щастие 

  Poetry
609 0 4
Рай от обич
и топлина
пленява моята
душа.

Градина от
нежност и
красота обагря
моята мечта.

Рай и градина
като дом и природа
дават сили и мир
на живота ми.

Само ако има
рай и градина
бих била
истински щастлива!

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??