14 ene 2020, 17:13

Щастие 

  Poesía » De amor
559 2 0

Постоянно в теб се влюбвам,
все повече те обичам...
Всеки ден те сладокусвам,
много, много те обичам...

Събуждаме се с усмивка,
празнуваме си всеки ден...
С теб животът е почивка,
щастието е да си до мен...

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??