14.01.2020 г., 17:13 ч.

Щастие 

  Поезия » Любовна
548 2 0

Постоянно в теб се влюбвам,
все повече те обичам...
Всеки ден те сладокусвам,
много, много те обичам...

Събуждаме се с усмивка,
празнуваме си всеки ден...
С теб животът е почивка,
щастието е да си до мен...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??