Jan 14, 2020, 5:13 PM

Щастие 

  Poetry » Love
550 2 0

Постоянно в теб се влюбвам,
все повече те обичам...
Всеки ден те сладокусвам,
много, много те обичам...

Събуждаме се с усмивка,
празнуваме си всеки ден...
С теб животът е почивка,
щастието е да си до мен...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??