30 mar 2011, 14:22

Щастие с дъх на лимон 

  Poesía » Versos blancos
1111 0 8

==========

 

подредих

в сака надежди

от хаотичен живот

в който се губя

(като лимоново резенче)

пропътувах

пътя

до влюбения изгрев

климатично обдухан

чувствено затоплен

по котешки призивен

открих

 лесни стълби

към почасово щастие

на първо стъпало

кънтящо "Обичам те"

на всяко следващо

умножено по безкрайност...

достигнах усмивката

 на Слънцето

а  във вселенската

 необятност

един спомен -

колко добре

стои ризата ти...

преметната

на стола...

 

========

 

 

 

 

 

 

 

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??