Mar 30, 2011, 2:22 PM

Щастие с дъх на лимон 

  Poetry » White poetry
1106 0 8

==========

 

подредих

в сака надежди

от хаотичен живот

в който се губя

(като лимоново резенче)

пропътувах

пътя

до влюбения изгрев

климатично обдухан

чувствено затоплен

по котешки призивен

открих

 лесни стълби

към почасово щастие

на първо стъпало

кънтящо "Обичам те"

на всяко следващо

умножено по безкрайност...

достигнах усмивката

 на Слънцето

а  във вселенската

 необятност

един спомен -

колко добре

стои ризата ти...

преметната

на стола...

 

========

 

 

 

 

 

 

 

© Станислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??